Bestseller: Robusthed, skrøbelighed og det generøse lederskab

Bestseller: Robusthed, skrøbelighed og det generøse lederskab

Robusthed er blevet et buzzword. I medier, i stillingsannoncer, blandt headhuntere og i daglig tale. Vi ønsker os robuste ledere og medarbejdere. Men har vi tænkt over, hvad det vil sige at være robust i en arbejdssammenhæng? Og har vi tænkt over hvilke konsekvenser, kravet om robusthed har for den gruppe mennesker, som bedst kan betegnes som skrøbelige? Hvad hvis nu robusthed ikke kun er en styrke for personen selv og for organisationen, men egenskaber, der kan ødelægge medarbejdere, kolleger, kunder eller brugere og kan ekskludere den skrøbelighed, som er de stærke personligheders hemmelighed? I denne bog analyserer Ole Fogh Kirkeby positive og negative aspekter af henholdsvis robusthed og skrøbelighed, og han opridser herefter idealet om en robust skrøbelighed. Dette ideal placerer han i lyset af et generøst lederskab – det lederskab, der kan rumme og styrke medarbejderes såvel skrøbelighed som robusthed.

Skrivelser om bogen:


Titel: Robusthed, skrøbelighed og det generøse lederskab
Undertitel: N/A
Forfatter: Ole Fogh Kirkeby
Sidetal: 185
Pris: Kr. 250 inkl. moms
Udgivelsesdato: 10. oktober 2017

SAMARBEJDSPARTNERE

ZTRONG

COPENHAGEN BUSINESS SCHOOL

BÜLOW MANAGEMENT

SAMARBEJDSPARTNERE

PROMENTUM ApS
JAKON A/S
ORDSELSKABET

FØLG MIG PÅ SOCIALE MEDIER