Hvad kan filosofi?

Hvad kan filosofi?

“Hvad kan filosofi?” er Ole Fogh Kirkebys bud på hvordan vi kan inkorporere filosofi og filosofiens kraft i den post-pandemiske verden.

I “Hvad kan filosofi?” tager Ole Fogh Kirkeby udgangspunkt i nogle af de aspekter af den filosofiske praksis, som han finder essentielle. Filosofien kan gøre mange ting, bl.a. lære os at handle, lære os om tiden, og lære os at fornemme virkelighed.

’Kærlighed til visdom’ er betydningen af ordet filosofi, og Ole Fogh Kirkeby oversætter det til kærlighed til den visdom, man bærer i sig selv, og det forhold, man har til sig selv. Men også i sociale sammenhænge, og hvordan mennesker forstår hinanden og evner at sætte fællesskabet og det sociale i centrum. Filosofi som disciplin handler om, hvordan vi ser på os selv og de krav, vi stiller til os selv.

Ole Fogh Kirkeby er professor i filosofi ved Copenhagen Business School. Han er forfatter og medforfatter til utallige bøger om ledelsesfilosofi og lederskab. “Hvad kan filosofi?” er hans nyeste udgivelse.


Titel: Hvad kan filosofi?
Undertitel: Handlekraftig indsigt og indsigtsfuld handlekraft
Forfatter: Ole Fogh Kirkeby
Sidetal: N/A
Pris: Kr. 250 inkl. moms
Udgivelsesdato: 30. juni 2021

SAMARBEJDSPARTNERE

ZTRONG

COPENHAGEN BUSINESS SCHOOL

BÜLOW MANAGEMENT

SAMARBEJDSPARTNERE

PROMENTUM ApS
JAKON A/S
ORDSELSKABET

FØLG MIG PÅ SOCIALE MEDIER