Dystopisk kriminalroman sat i fremtidens Danmark: Den anden død

Dystopisk kriminalroman sat i fremtidens Danmark: Den anden død

Den fallerede detektiv Paulus Holm bliver hyret til at undersøge misligholdte lejemål, men han aner ikke af hvem og hvorfor. Der åbner sig et dyb under ham, tidens skorpe brister, og fra mørket stiger en ondskab frem, som vi hidtil ikke har kendt.

Paulus Holm opdager, at verdens skæbne afgøres hvert øjeblik: Hvad har ret til at være virkeligt, og hvad har ikke? Detektiven besøger en verden, som er ødelagt af videnskabelig og teknologisk revolution og af vandstandsstigninger, religiøse modsætninger og terror.

Kampen mellemutopi og dystopi består i ethvert menneskes eget sind, og som Paulus Holm må vi alle opklare forbrydelser, vi selv har begået, ved at søge sandheden om os selv.

Uden den rejse findes den lykkelige fremtid ikke.

Den anden død er en bog, der leger med kriminalromanens genrer. Det er en fortælling om verdenstilblivelse, science fiction og samtidig en filosofisk og romantisk historie. Bogen efterlader stærke billeder, som vil stå klart i din hukommelsen i mange år.”


Titel: Den anden død
Undertitel: En filosofisk fremtidskrimi
Forfatter: Ole Fogh Kirkeby
Sidetal: 337
Pris: Kr. 200 inkl. moms
Udgivelsesdato: 15. juli 2015

SAMARBEJDSPARTNERE

ZTRONG

COPENHAGEN BUSINESS SCHOOL

BÜLOW MANAGEMENT

SAMARBEJDSPARTNERE

PROMENTUM ApS
JAKON A/S
ORDSELSKABET

FØLG MIG PÅ SOCIALE MEDIER